Sundhedshuset Kirstinelund

Trænings- og sundhedscenter for alle i Lystrup og omegn.

Om Sundhedshuset Kirstinelund

Sundhedshuset er skabt i et samarbejde mellem Fit & Sund fysioterapi, Lægerne Kirstinelund og kirstinelund.
Sundhedshuset er et nybyggeri, opført i 2020. Officelab, som driver kontorfællesskabet kirstinelund med godt
1000 daglige brugere, har varetaget opførelsen, arkitekturen og de infrastrukturelle linjer til resten af områder.
Fit & Sund og Lægerne Kirstinelund har designet deres sundhedsfaglige områder og varetager den daglige drift af huset.
Vores samarbejde har grobund i et fælles ønske om at skabe mere livskvalitet i din hverdag.

LIVSKVALITET I DIN HVERDAG

Et besøg hos os er mere end en enkeltstående behandling eller træning. Når du tager hjem er det med tanken fuld af energi. Energi som du kan bruge på dine nærmeste, din fritid og dét, du brænder for.
For vi tænker hele rejsen. Du bliver modtaget af grønne udearealer og et varmt smil i receptionen.  Du bliver behandlet af dygtige fagpersoner, der brænder for det de laver og som kærer sig om din sundhed. Sundhed i ordets bredeste forstand – både den fysiske, mentale og følelsesmæssige – og sammenspillet mellem disse.

VIDENDELING

Vi tænker sundhed i et holistisk perspektiv. Hos os mærker du, at vi trækker på hinandens kompetencer, viden og ekspertise til at give dig den bedste behandling. Videndeling sikrer dig en behandling, der både lindrer nu og her, forebygger og hjælper dig videre. Vi har specialister indenfor lægefaglig behandling, kost, fysioterapi, træning – både personlig og på hold, mental sundhed, rygestop og holdningspositur.  Stort set alt du skal bruge for at sammensætte en sund og rask hverdag.

ÅBENT FOR ALLE

Sundhedshuset er for alle og enhver i Lystrup og omegn, der søger behandling eller ønsker at øge livskvaliteten.
Du vælger selv hvilke tilbud du vil gøre brug af og sammensætter dem efter, hvad der giver dig velvære og trivsel. Huset er tilgængeligt døgnet rundt – lægeklinik og behandlingstilbud i dagtimerne og træningsfaciliteter indtil kl. 23.00.

OM KIRSTINELUND

Kirstinelund er oprindeligt en trelænget gård, som i 2008 ikke længere er i drift og bliver købt af officelab med det formål at give ny energi til bygningerne ved at skabe et moderne kontorfællesskab. Det udvikler sig i takt med at efterspørgslen på fællesskab og dele-kvadratmeter stiger. Med seks bygninger og knap 1000 daglige brugere blev det næste naturlige skridt at skabe et sundhedshus, der bringer livskvalitet ikke kun til arbejdslivet, men det hele liv.