Åbent alle
hverdage

8.00-16.00

Weekender åbent ifm. private arrangementer

Tag en tur på café

Café kirstinelund finder du i den hvide bygning k3, lige ved siden af sundhedshuset.
Caféen er placeret i det gamle hjerte af gården Kirstinelund – nemlig stuehuset.
Gå en tur i huset og oplev dets historie i de gamle malerier og fotografier.

Caféens menu

Caféen byder på frisklavet kaffe brygget på ægte café-maner, et varieret udvalg af thé og forfriskninger.
Du kan købe frokostbuffet alle hverdage mellem kl. 11.30 og 13.30. Buffeten ændrer sig fra dag til dag og varierer efter sæsonens råvarer. Du finder dagens menu på skærmen i entréen.

Lokal gastronomi

Det aarhusianske madimperium MIB leverer alverdens lækkerier til caféen – både til den daglige frokost og til private arrangementer. Du oplever både moderne gastronomi og klassiske retter i nye fortolkninger. Det er kreativ mad, man bliver glad at se på – og smage på! MIB fokuserer på gode lokale råvarer der varierer med årstidens sæson.

Dit frirum

Trænger du til at lade op, slippe tankerne fri eller bare få en forfriskning efter du har været til behandling eller træning? Caféen er dit frirum hele dagen. Benyt dig af haven, udestuen eller det høje loft på 1. sal til din pause. Alle er velkomne – vi tager imod dig med et smil alle hverdage mellem 8.00 og 16.00.

Nyd de grønne arealer

Grønt er sundt for sjæl og krop – ikke mindst de grønne udendørsarealer. Rundt om caféen blomstrer haven og året rundt er du velkommen til at sætte dig udenfor med en kop kaffe eller en frokost. Haven forbinder caféen og sundhedshuset – og i løbet af sommeren 2020 laver vi stisystemer og udendørs træningsfaciliteter, så du kan tage en walk and talk eller en frisk workout!

Din fest

Caféen fungerer i weekenden som dit festlokale! Fylder du rundt, skal din teenager konfirmeres, skal du holde sølvbryllup, bankoaften – eller noget der imellem? Så kan du booke caféen og vi skræddersyr en løsning lige til dig og dit arrangement. Caféen har både haven til grillfest, 1. sal til den mere intime fest og plads til scene og dansegulv i stuen!